7 venyttelyä iskiaksen hoitoon. Tee liikkeet helposti sängyssä.

Iskiaksen tuottamat kivut voivat olla todella kovat. Ne vaikeuttavat arjen toimintoja ja voivat jopa vaikuttaa henkiseen hyvinvointiin.

Iskiashermon tulehdus saattaa aiheuttaa alaselän kipua, tunnottomuutta ja kihelmöintiä. Iskiashermo sijaitsee selän alaosassa, josta se jatkuu aina kantapäähän asti. Se aiheuttaa kipua yleensä alaselän, reisien, polvien ja jalkojen alueella.

Yksi syy iskiaskipujen taustalla on lihasjäykkyys. Oikeanlainen venyttely laukaisee lihasjännitystä ja vähentää iskiashermoon kohdistuvaa painetta.

Voit itse asiassa venytellä vaivattomasti sängyssäsi ja helpottaa kipuja.  Continue reading “7 venyttelyä iskiaksen hoitoon. Tee liikkeet helposti sängyssä.”

Jos iskias vaivaa, saat apua itsehoitoon näistä kotikonsteista

 

Iskiaksen hoitamiseen ei useinkaan tarvita kirurgisia toimenpiteitä, vaan itse tehdyillä kotikonsteilla kipua saadaan muutamassa viikossa usein lievitettyä hyvin tuloksin.

mies huutaa kivustaIskiaksen hoito kotikonstein on tehokasta ja nopeaa kivunlievitystä. On olemassa monia erilaisia helppoja keinoja, joilla voi lievittää kipua.

Näin elämänlaatukin palautuu taas sille tasolle, etteivät ajatukset ole ainoastaan kivussa. Continue reading “Jos iskias vaivaa, saat apua itsehoitoon näistä kotikonsteista”

Iskias hoito

Iskias hoito tulee kyseeseen silloin, kun kipu on jatkuvaa ja voimakasta. On parasta aloittaa iskiaksen hoito ennen kuin kipu pahenee ajan kuluessa.

Kipua voidaan vähentää ja hoitaa myös kotikonstein.

Missään tapauksessa ei kannata jäädä sängyn pohjalle makaamaan pidemmäksi aikaa. Tämä ei auta kivun lievityksessä. Siksi on parempi heti kun kipu sen sallii, liikkua kohtuudella sen mukaisesti, kun oma keho sen sallii. Continue reading “Iskias hoito”