Kärsitkö kivusta kun täytät pyykkikonetta, tiskaat, peset kasvojasi tai kun yrität nostaa jotain lattialta?
Siinä tapauksessa tämä vinkki on juuri sinulle.

Pino kirjoja

Kirjapino auttaa sinua arkipäivän toimissa ehkäisemään iskiasta

Kun taivutat kehoasi vyötäröstä eteenpäin, alaselkääsi kohdistuu kova paine, joka voi aiheuttaa vaurioita välilevyissä ja tämän seurauksena iskiaksen.
Käyttämällä tätä näppärää kotikonstia päivittäisissä askareissa, suojelet alaselkääsi ja ehkäiset tehokkaasti iskiaskipuja.

Kun teet jotain joka vaatii kehon taivuttamista, ota avuksesi matala jakkara. Jos sinulla ei ole jakkaraa, voit kasata muutaman kirjan ja käyttää kirjapinoa apunasi. Varmista kuitenkin että jakkara tai kirjapino on riittävän tukeva, jotta se ei kaadu altasi.

Toimi näin:

kotikonsti alaselkäkipuun

  1. Aseta jakkara tai kirjapino pesualtaan eteen. Varmista että se on hyvin tuettuna ja että lattia ei ole märkä. Jos olet kosteassa tilassa, voit lisätä tuen alla kumimaton, joka estää sen liukumisen. Muussa tapauksessa se saattaa livetä altasi ja voit kaatua.

 

laita jalkasi jakkaralle

2. Aseta oikea tai vasen jalka jakkaran päälle ja tue jalalla kehosi painoa. Ajatuksena on että laitat vain yhden jalan tuen päälle, jolloin paino siirtyy selältä jalallesi. Näin käytät kehosi tukemiseen jalkalihaksia ja otat paineen pois alaselältäsi.

Käytä tätä vinkkiä aina kun sinun pitää taivuttaa kehoasi vyötäröstä eteenpäin.

Nappaa ohjeet iskiaksen diagnosointiin ja hoitoon

Lisää sähköpostiosoitteesi alla olevaan ruutuun ja saat ohjeet suoraan sähköpostiisi

You have Successfully Subscribed!

Haluaisitko tehdä päivittäiset askareet ilman jatkuvia ja uuvuttavia iskiaskipuja?

Nyt saat kiropraktikon tekemät ohjeet kätevästi sähköpostiisi. Niiden avulla pystyt paikallistamaan, mistä iskiaskipusi johtuvat ja miten pääset niistä eroon lopullisesti. Kerro vain minne lähetän ohjeet...

You have Successfully Subscribed!