Näin pääset iskiaksesta lopullisesti eroon ILMAN riskialttiita leikkauksia, kivuliaita ruiskehoitoja tai kipulääkkeitä

Nyt sinulla on mahdollisuus saada käsiisi vallankumouksellinen venyttely- ja harjoitusmenetelmä, joka on auttanut tuhansia iskiaspotilaita ilman kalliita leikkaushoitoja.

Tuntuuko sinusta, että olet kokeillut kaikkea mahdollista iskiaskipujen vähentämiseksi, mutta mikään ei näytä toimivan?

Tuntuuko sinusta että kukaan ei ymmärrä kipujasi ja että olet taakka perheellesi ja ystävillesi?

Oletko kyllästynyt syömään kipulääkkeitä joka ikinen päivä?

Tunnetko itsesi uupuneeksi, koska et ikinä pysty nukkumaan kipujen piinaamana?

Yritätkö välttää leikkauksen kaikin keinoin, koska olet kuullut että ne ovat riskialttiita?

Mitä jos voisin näyttää sinulle yksinkertaisen ja edullisen menetelmän, jonka avulla voit jälleen olla oma itsesi, tuntea olosi hyväksi ja elää ilman kipuja? Olisitko kiinnostunut tietämään lisää?

Jos olen kiinnittänyt huomiosi, niin lue joka ikinen sana tältä sivulla …

Miksi sinun kannattaa lukea tämä sivu

Hyvästi iskias -menetelmä on yksi puhutuimmista iskiaksen hoitomenetelmistä maailmassa. Sen on kehittänyt tohtori José Guevara.

Menetelmän avulla tuhannet ihmiset, kuten sinä, ovat oppineet miten päästä lopullisesti eroon iskiaskivuista ilman riskialttiita leikkauksia, kivuliaita ruiskehoitoja tai riippuvuutta aiheuttavia kipulääkkeitä.

Tohtori Guevara on yksi harvoista terveydenhuollon ammattilaisesta, joka on kehittänyt käytännön tuloksiin perustuvan hoitosuunnitelman, joka auttaa sinua kädestä pitäen selvittämään mistä iskiaskipusi johtuvat ja mitkä harjoitteet ovat juuri sinulle sopivia. Voit tehdä sinulle räätälöidyt harjoitteet helposti kotona.

Tämän yksinkertaisen, mutta tehokkaan lähestymistavan tuloksena, saat vahvemman selän ja elämän ilman kipua!

Syy miksi haluan jakaa nämä ohjeet, on yksinkertainen: Haluan auttaa ihmisiä, kuten sinä, elämään ilman kipuja.

Tiedot, joihin pääset käsiksi, eivät perustu teorioihin, vaan useiden vuosien koulutukseen, tutkimukseen ja kliinisten kokemusten tuloksiin.

Tämä on testattu ja kokemuspohjainen menetelmä, joka pureutuu iskiaksen taustalla oleviin syihin.

Menestys ja tunnettuus, jonka Guevara on saavuttanut erityisesti internetissä, on tehnyt mahdolliseksi sen, että hän on tavoittanut ja auttanut tuhansia ihmisiä. Seuraamalla hänen menetelmäänsä, potilaat ovat yleensä saaneet parhaat tulokset iskiaksen hoidossa.

Paljastan sinulle menetelmän, jonka avulla voit tuntea olosi paremmaksi jo muutamassa viikossa. Sinun ei tarvitse muuta kuin lukea ja noudattaa yksinkertaisia ohjeita. Ei mitään muuta.

Miksi annan tämän käytännössä ilmaiseksi?

Aloittaessaan iskiaspotilaiden hoidon 2009, José alkoi tutkia miten päästä käsiksi potilaiden iskiaskipujen taustalla oleviin todellisiin syihin.

Loppuvuodesta 2009 hän alkoi tehdä internetiin hoito-ohjeita auttaakseen paikallisia potilaita ja houkutellakseen myös uusia asiakkaita klinikalle.

Pikku hiljaa ihmiset alkoivat löytämään hoito-ohjeet internetistä ja niiden avulla hänen toimintansa kasvoi.

Sitten myös ulkomailla olevat ihmiset alkoivat soitella hänen klinikalleen, koska he olivat nähneet ohjeita internetissä. Mutta heidän auttaminen oli hieman hankalaa, koska potilaiden piti matkustaa pitkä matka päästäkseen klinikalle.

Sitten asiat muuttuivat vielä mielenkiintoisemmaksi. José alkoi saamaan sähköpostia henkilöiltä, jotka olivat laittaa hänen ohjeensa käytäntöön ja saaneet hyviä tuloksia. He kertoivat voivansa paremmin ja halusivat kiittää hoito-ohjeista.

Youtube katselumäärä 394 625

Silloin tohtori José Guevara ymmärsi että hänen julkaisemissaan ohjeissa oli jotain erityistä, koska ne auttoivat ihmisiä ympäri maailman. Ja siitä lähtien hänen elämäntehtävänsä on ollut auttaa muita internetin kautta jaettavilla hoito-oppailla.

José Guevaran Youtube kanavalla on yli 350 000 katselukertaa kuukausittain ja yli 110 000 tilaajaa sadasta eri maasta

2010 hän alkoi tekemään merkittäviä tutkimuksia ja oppi että perinteiset hoitomuodot, kuten kipulääkkeet ja ruiskehoidot, maksoivat iskiaspotilaille suuren määrän rahaa, mutta antoivat vain tilapäistä helpotusta. Hän myös selvitti miksi osa potilaista kärsi kovista kivuista selkäleikkauksien jälkeen.

Silloin lamppu syttyi…

”Sinä hetkenä päätin luoda Hyvästi iskias -menetelmän”

Hyvästi iskias -menetelmä kansikuva

Hyvästi iskias -menetelmä on perusteellinen kuntoutusohjelma, joka on jaettu kolmeen hoitovaiheeseen. Jokaisen hoitovaiheen päätteeksi, voit käyttää ohjelman mukana tulevaa tarkistuslistaa edistymisesi mittaamiseksi.

Oppaassa ei ole tylsää lääketieteellistä jargonia, vaan saat yksinkertaiset hoito-ohjeet juuri niin kuin sinä haluat: lyhyesti ja ytimekkäästi.

Sinun EI tarvitse …

 • ostaa käsipainoja tai muita kuntolaitteita
 • mennä kuntosalille ja maksaa kuntosalikorttia
 • mennä kolmea kertaa viikossa fysioterapeutille
 • kärsiä kipulääkkeiden vaarallisista sivuvaikutteista
 • ottaa riskiä selkäleikkauksen kanssa
 • käyttää kivuliaita ruiskehoitoja

Voit unohtaa kaikki edellä mainitut turhat rahareiät ja riskit.

Minä näytän sinulle kattavimman ja nopeimman tavan päästä kuntoon. Ja mikä parasta voit tehdä kaikki harjoitteet mukavasti kotonasi ilman kalliita apuvälineitä.

Onko sinulle sanottu että "sinun pitää vain oppia elämään kivun kanssa"?
Se on valhe.

Ehkä pohdit, miten uskallan tehdä näin rohkean väitteen?
Jatka lukemista ja ymmärrät miksi.

Lue mitä nämä iskiaspotilaat sanovat:

”Hei tohtori,
Olen 65 vuotias ja olen kärsinyt iskiaksen aiheuttamista kivuista jo noin puolitoista vuotta. Viime aikoina kipu oli muuttunut sietämättömäksi, erityisesti aamuisin. Jokainen askel jonka otin sai minut vaikeroimaan aaiii.. aaiii.. Hyvästi iskias -ohjelman ensimmäisen hoitovaiheen jälkeen kipu oli laskenut… sanoisin että kymmenestä kuuteen. En vaikeroi enää aamuisin. En tiedä miten voisin osoittaa kiitollisuuteni.” -Joshi

”Tehtyäni viikon verran harjoitteita, voin jo kävellä normaalisti. Kipu on pienentynyt. Kiitos todella paljon!” -Zadyi

”Kolme vuotta sitten minulle tehtiin L5S1 selkäydinkanavan avarrusleikkaus. Leikkauksen jälkeen yritin pitää huolta itsestäni, mutta vain vuosi leikkauksen jälkeen magneettikuvaus osoitti että kipujeni taustalla oli leikkausarvet ja ulkonema samassa kohtaa! Viimeiset kolme kuukautta ovat olleet elämäni pahimmat. Kipuja lonkissa, pakaroissa, reisissä, jaloissa, en pystynyt enää edes kävelemään kunnolla. Nyt, 25 päivää sen jälkeen kun sitouduin tekemään antamasi harjoitteet, olen kuin uusi mies. En tunne enää kipua kuin ajoittain. Vain selän keskiosassa, ja se on siedettävää. Olen vapaa kipulääkkeistä !! KIITOS DR. JOSÉ GUEVARA, OLET MINUN PELASTAJANI !!!” -Ernesto

”Olen seurannut ohjeitasi ja tehnyt harjoitteita säännöllisesti. Nyt yli vuoden kestänyt selkäkipu on vihdoinkin katoamassa. Kiitos avustasi.” -Alan

”Sinun nimesi pitäisi olla Nero. Olen kärsinyt alaselän kivusta jo noin 30 vuotta. Istun suurimman osan päivää ja kun nousin ylös tarvitsin 10-15 sekuntia päästäkseni ylös. Minulle on tehty useita röntgentutkimuksia, mutta lääkärit eivät ole löytäneet mitään. Viime aikoina kipu oli jo muuttunut sietämättömäksi ja minua pelotti mennä töihin. Sängystä nouseminen ja seisominen oli kivuliasta. Aloin etsimään kiropraktikkoa ja löysin ohjeesi netistä. Teen nyt opettamaasi kinnerjänteen venytystä ja muita venytyksiä päivittäin niin monta kertaa kuin vain mahdollista. Ja pojat, mikä ero entiseen. Sanoisin että selkäni 85-90 % paremmassa kunnossa. Kärsin vielä hieman jäykkyydestä, mutta venytysohjeidesi avulla huomaan että kehoni liikkuvuus paranee koko ajan. Pystyn nousemaan sängystä suoraan, tekemään projektejani pitempään ja suunnittelen jo palaamista punttisalille. Kiitos vielä kerran että jaat epäitsekkäästi kaikkea tätä tietoa mitä sinulla on.” -Smotech

”Kokeilin juuri muutamaa liikettäsi välilevytyrään ja se tuntui hämmästyttävän hyvältä. Kiitos todella paljon.” -Lucas

”Tuhannet kiitokset. Olin tulossa jo hulluksi kipujeni takia, jotka kestivät useita viikkoja. Olen seurannut vasta pari päivää ohjeitasi ja tunnen oloni jo 90% paremmaksi.” -Anthony

”Harjoitteiden tekeminen sujuu hyvin. Pitkien matkojen käveleminen ja pitkään seisominen on vielä hieman hankalaa, mutta olen jo edistynyt hyvin aikaisemmasta. Mikä parempaa, minun ei enää tarvitse ottaa kipulääkkeitä 2-3 kertaa päivässä. Yksi parasetamoli tai naprokseeni päivässä ei auttanut useimpina päivinä ollenkaan. Kiitos että teit tämän hoito-oppaan.” -Floyd

”Teen harjoitteita säännöllisesti. Olen erittäin kiitollinen sinulle. Vaikka ennen kärsin kovista kivuista, nyt minulla on vain hieman tunnottomuutta ja tunnen oloni sen jälkeen paljon paremmaksi. Olen nähnyt valtavan parannuksen. Pelkäsin että joudun selkäleikkaukseen jatkuvien kipujeni takia. Nyt olen jo paljon paremmassa kunnossa.” -Mahmoud

Tämä EI ole mikään tavallinen internetistä löytyvä kuntoutusohjelma

En aio antaa sinulle vain osaa tiedoista. Annan sinulle täydellisen kuntoutusohjelman, jota voit käyttää millä tahansa elektronisella laitteella. Sen avulla voit vähentää kipujasi ja palata normaaliin elämääsi mahdollisimman nopeasti.

Tässä menetelmässä, vien sinua kädestä pitäen jokaisessa askeleessa. Kun olet lukenut ohjeet, ymmärrät kuinka helppoa on päästä eroon kivuistasi, koska pääset kiinni iskiaskipujen taustalla oleviin syihin.

Älä hoida vain oireita - Pystyt vihdoinkin lopettamaan iskiaksen iskemällä sen todelliseen syyhyn.

Tämä on ainoa TÄYSIN RISKITÖN ohjelma, joka normaalisti maksaisi jopa tuhansia euroja fysioterapeutin kuluja.

Olen niin luottavainen Hyvästi iskias -menetelmään että saat sille täyden 60 PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN TAKUUN.

Tulet hyötymään samasta menetelmästä, jota tohtori Guevara käyttää vastaanotollaan. Lisäksi opit miten voit tehdä harjoitteet helposti itse kotonasi.

 • Tämä on NOPEIN tapa päästä luonnollisesti eroon iskiaksesta, iskemällä sen taustalla olevaan syyhyn
 • Tämä menetelmä on säästänyt kipujen lisäksi tuhansia euroja potilailta, jotka ovat välttäneet leikkaukset ja lääkehoidot
 • Se on täysin sama protokolla, jota Guevara on käyttänyt klinikallaan kahdeksan vuoden ajan auttaessaan potilaitaan
 • Sen avulla voit hoitaa iskiaksen johtui se sitten välilevyvaurioista, selkäydinkanavan ahtaumasta, SI-nivelen toimintahäiriöstä tai piriformis-lihaksesta

Hyvästi iskias -menetelmä sisältää:

 • Kliinisesti testattu 6-viikon hoito-ohjelma iskiaskipuihin
 • Testit, joiden avulla paikallistat iskiaksen syyn
 • Kuvalliset ohjeet, jotka vievät sinua askel askeleelta eteenpäin
 • Tarkistuslista, jonka avulla tiedät, oletko valmis siirtymään seuraavaan vaiheeseen
 • Harjoituspäiväkirja, jolla voit pitää kirjaa tekemistäsi harjoitteista

Hyvästi iskias -menetelmän ansiosta …

 • pääset eroon iskiaksesta mukavasti kotonasi
 • vältät riskialttiit selkäleikkaukset, kivuliaat ruiskehoidot ja riippuvuutta aiheuttavat kipulääkkeet
 • nukut vihdoinkin kunnon yöunet ja heräämään täynnä energiaa valmiina nauttimaan uudesta päivästä
 • saat pysyviä tuloksia
 • pääset eroon kivuistasi luonnollisin menetelmin ilman ikäviä sivuvaikutuksia
 • vahvistat selkääsi ja vältät kipujen uusiutumisen tulevaisuudessa
 • pystyt nauttimaan elämästäsi

Toimi siis näin

Jos menet fysioterapeutille kolmesti viikossa ja maksat kelakorvauksen jälkeen 60 € per kerta, 6-viikon hoito maksaisi sinulle 1080 euroa. Ottamatta huomioon bensakuluja, parkkimaksuja, aikaa jonka menetät odotellessasi vuoroasi jne..

Jos otamme huomioon edellä mainitun laskelman, olisi helppo ajatella että Hyvästi iskias -menetelmä olisi todella halpa jos sen hinta olisi 400 €. Säästäisit ajan ja vaivan lisäksi puhdasta käteistä 680 €.

Mutta älä pelästy! Et maksa lähellekään tuota hintaa, jos toimit nopeasti.

José on päättänyt että jokaisella pitää olla mahdollisuus hyötyä hänen kehittämästään kuntoutusohjelmasta, jonka on kliinisesti todistettu parantavan iskiaksen luonnollisesti. Ja että jokaisella on siihen mahdollisuus tulotasosta riippumatta.

Joten hän päätti ottaa pois taloudelliset esteet. Nyt sinulla on mahdollisuus saada käsiisi tämä kattava menetelmä joka auttaa sinua pääsemään eroon iskiaskivuistasi nopeasti.

Nyt, vain yhdellä edullisella 47 € kertamaksulla, pääset välittömästi hyötymään Hyvästi iskias -menetelmästä, joka kattaa täyden 6-viikon kuntoutusohjelman iskiaskivuista kärsiville. Ohjelman hinta on siis vain reilu 1 € päivässä.

Pelkästään fysioterapeutin alkututkimus maksaisi enemmän.

Klikkaa alla olevaa painiketta ja nappaa tämä e-kirjan muodossa tuleva tehokas kuntoutusohjelma.

Saat e-kirjan kätevästi adprint.fi sivuston kautta ja voit ladata sen välittömästi tilauksen jälkeen.

E-kirja sisältää ohjeet, joiden avulla pääset vihdoinkin eroon iskiaskivuista luonnollisesti. Voit käyttää mitä vain digitaalista laitetta kuten tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta e-kirjan lukemiseen.

Hinta on todellakin vain 47 €. Se on 90 % edullisempi, kuin mitä Guevaran kollegat ehdottivat hänelle. He pitivät häntä suorastaan hulluna, koska hän päätti tarjota ohjelman näin edullisesti.

Kyseessä on erikoistarjous, joten toimi nopeasti. En tiedä kuinka pitkään tuote on myynnissä näin hyvään hintaan.

Kannamme kaiken riskin puolestasi ja siksi saat Rahat takaisin -takuun.

60 PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN TAKUU

Rahat takaisin takuuJos et tunne oloasi yhtään paremmaksi 60 päivässä seuraamalla hoito-ohjeita, etkä tunne että tämä on paras iskiashoitomenetelmä, mitä olet kokeillut, lähetä meille vain sähköposti osoitteeseen info@iskias.org ja saat rahasi takaisin.

Sinulla ei ole siis mitään hävittävää.

SAAT KAUPAN PÄÄLLE NÄMÄ BONUKSET

NUKU OIKEIN JA TOIVU NOPEAMMIN -OPAS

Nuku oikein ja toivut nopeammin

Oppaan normaali hinta 37 € (Tekijä: tohtori José Guevara)

Laadukas uni on tärkeää elpymisen kannalta. Unen määrä ja sen laatu ovat asioita, joissa lähes kaikki voimme parantaa.

Heräätkö öisin selkä tai niska kipeänä? Onko aamulla sängystä nouseminen sinulle tuskallista kipujen vuoksi? Siinä tapauksessa tämä opas on juuri sinulle.

Tämän oppaan avulla opit:

 • Parhaimmat nukkuma-asennot iskiaksesta kärsiville henkilöille
 • Miten estät kipujen pahenemisen yön aikana
 • Miten voit nousta sängystä pienimmällä mahdollisella kivulla

 ERGONOMIA TYÖYMPÄRISTÖSSÄ -OPAS

Ergonomia työympäristössä

Oppaan normaali hinta 37 € (Tekijä: tohtori José Guevara)

Kehittämällä työtilaa, työkaluja ja laitteita työntekijälle sopivaksi, vähennetään työntekijän
fyysistä rasitusta ja poistetaan riskitekijöitä, jotka voivat aiheuttaa vakavia tuki- ja
liikuntaelinvaivoja.

Tämä opas on sinulle erityisen hyödyllinen jos…

 • Toistat samaa liikettä useasti työpäiväsi aikana
 • Työskentelet staattisessa asennossa (esim. toimistotyö)
 • Nostat raskaita esineitä
 • Työsi sisältää runsaasti voimaa vaativia työliikkeitä
 • Olet alttiina liialliselle tärinälle

Tässä oppaassa on kuvalliset ohjeet asianmukaiseen ergonomiseen työasemaan, tarkistuslista nykyisen työtilasi arviointin, yksinkertaiset ohjeet taukojumppaan sekä ohjeita turvalliseen työskentelyyn.

Molempien oppaiden arvo on normaalisti 37 €. Tilaamalla nyt Hyvästi iskias -menetelmä e-kirjan saat oppaat ILMAISEKSI. Saat siis 74 € euron arvoiset lahjat kaupan päälle.

Tohtori José Guevara on antanut luvan lahjoittaa nämä kirjat ilmaiseksi vain rajoitetun ajan, joten hyödynnä tämä tarjous nyt.

Ilmainen bonus: Tohtori José Guevaran henkilökohtainen tuki sähköpostitse

Voit ottaa tohtori Guevaraan yhteyttä sähköpostitse rajattomasti 30 päivän ajan. Hän tutkii henkilökohtaisesti tilanteesi ja opastaa sinua diagnoosin tekemisessä sekä hoidon eri vaiheissa.

Oletko valmis uuteen parempaan elämään ilman jatkuvia ja uuvuttavia iskiaskipuja?

Kaikki kova työ on jo tehty puolestasi. Vuosien tutkimustyö, kliiniset kokeet jne..

Saat hoito-ohjeet helposti e-kirjana. Voit seurata kuvallisia ohjeita ja tehdä harjoitteet helposti kotonasi. Et tarvitse kalliita apuvälineitä tai kuntosalilaitteita. Tarvitset vain päätöksen olla paremmassa kunnossa ja nauttia elämästäsi ilman kipua.

Ota tilanne haltuusi. Lopeta iskias ja nauti elämästäsi.

VAROITUS!

Hyvästi iskias -menetelmä on TEHOKAS kuntoutusohjelma, joka on muuttanut jo tuhansien ihmisten elämän. Mutta en tiedä kuinka pitkään e-kirja on myynnissä näin hyvään hintaan.

Toimi nopeasti, ennen kuin hinta nousee . . .

Saat e-kirjan kätevästi adprint.fi sivuston kautta ja voit ladata sen välittömästi tilauksen jälkeen.

 

 

P.S. Jos sinulla on mitä vain kysymyksiä tästä tarjouksesta, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen info@iskias.org ja saat vastauksen yleensä 24 tunnissa.

 

Etusivu      |     Rekisteri- ja tietosuojaseloste     |     info@iskias.org

Tällä sivulla mainitut tiedot perustuvat tohtori José Guevaran tutkimustuloksiin ja mielipiteisiin. Niiden tarkoitus ei ole korvata terveydenhuollon ammattilaisen tekemää diagnoosia tai hoito-ohjetta. Kaikissa omaa terveyttä koskevissa yksilöllisissä kysymyksissä ja päätöksissä, sekä ennenkuin seuraat mitään tällä sivustolla olevia ohjeita, sinun tulee kääntyä terveydenhuollon ammattilaisen puoleen ja varmistaa niiden soveltuvuus sinulle. Jos päätät seurata sivustolla tai sähköposteissa mainittuja ohjeita, hyväksyt että teet sen omalla vastuullasi. Iskias.org sivusto tekee yhteistyötä Dr. Guevaran kanssa, koska hänen kehittämä Hyvästi iskias -menetelmä on auttanut tuhansia iskiaksesta kärsineitä potilaita.

Nappaa ohjeet iskiaksen diagnosointiin ja hoitoon

Lisää sähköpostiosoitteesi alla olevaan ruutuun ja saat ohjeet suoraan sähköpostiisi

You have Successfully Subscribed!